За нас


ПРОЕКТИРАТЕ БАНЯТА ПО ВАШ ВКУС

Проектирате банята по Ваш вкус

Душ кабини и паравани от закалено стъкло, които правим са произведени по индивидуални размери на душовото пространство. Това има много предимства пред закупуването на готова душ кабина с вече фиксирани размери. От една страна вие сте свободни да проектирате банята по ваш вкус и разпределение и от друга страна позволява да се заемат площи, които се смятат за неизползваеми. При изработване на душ кабина по индивидуален проект съвсем точно се определя нейното местоположение и начина на отваряне на вратите.

Душ кабини

“Панда Глас” предлага много варианти които могат да се използват. Представяме ви някои от тях. Душ кабина с двойно сгъващи врати, изработена от закалено стъкло 8мм.  Тази конфигурация може да бъде използвана при бани с много малко пространство около душовото пространство, което възпрепятства отварянето на единична врата.  Друг вариант, който предлагаме е правоъгълна душ кабина с плъзгащи врати. Този модел кабина може да използвате и при най ограниченото пространство защото вратите се плъзгат и не отнемат от пространството на банята. Друг интересен модел е петоъгълна душ кабина, при която вратата почти винаги се пада да се отваря към средата на банята, което я прави приложима и при по- ограничени пространства. Класическият модел правоъгълна душ кабина с две неподвижни стъкла и една врата се използва при малко по големи бани. Панда глас предлага и модели на душ кабин с огънати стъкла, те могат да бъдат с отваряеми врати а така също и с плъзгащи. Ако в банята има наклони, скосявания или допълнителни прагови изграждания, бъдете спокойни и това не е проблем при изрязването на стъклата. В повечето случаи нашите клиенти остават учудени от разнообразието на варианти, за които дори не са предполагали че съществуват. В крайна сметка получавате душ кабина, параван или друг продукт от нас, който е не само изключително полезен като функция но и доста ергономичен и стилен.

ДУШ КАБИНИ

Душ паравани

Предлагаме и изработваме статични душ паравани от закалено стъкло. Те могат да бъдат използвани в бани където мястото е по ограничено и не може да бъде монтирана врата. Тези паравани имат и голямо приложение при ваните. Можем да изработим и монтираме параван почти върху всяка вана. Също така стъклото може да бъде огънато и да следва контура на ваната. Много често използваме и фигурите върху фризовете, като ги изобразяваме върху стъклата.

ДУШ ПАРАВАНИ
ПЛЪЗГАЩИ СТЪКЛЕНИ ВРАТИ

Плъзгащи стъклени врати

Разнообразието на плъзгащи стъклени врати което предлагаме е наистина голямо. При нас може да намерите плъзгаща стъклена врата от най- висок клас, която да задоволи и най- претенциозните клиенти. Имаме също така механизми за плъзгащи врати и за дървени крила. При нашите модели плъзгащи врати липсва профил на пода, който пречи на свободното преминаване и задържа мръсотия. Използваме закалено стъкло с различна дебелина 8 мм., 10 мм., 12 мм, и др. Предлагаме също така и декорация на стъклата.

Стъклени врати

Интериорните стъклените врати, които предлага Панда Глас са изработени от висококачествено закалено стъкло с дебелина 8 мм или 10 мм. Също така може да бъде добавена декорация към стъклото като пясъкоструене на различни фигури или директно да се принтира върху стъклото. Захващането на вратите може да бъде към пода и тавана или по едната вертикална стена. Разполагаме с висококачествени Алуминиеви каси за интериорно приложение, а също така изработваме и дървени каси на които може да се постави стъкленото крило.