Как да изберем душ кабина

фев. 28, 2018 | Блог

Душ кабината е структурообразуващ елемент в обзавеждането на мокрото помещение. От това, каква е тя зависи обликът и функционалността на банята.

Къде ще я поставите

Най-напред определете къде ще я монтирате. После вземете точните размери на мястото. Така ще избегнете разочарованието да харесате нещо, което не пасва на помещението. Ако я поставите в ъгъла, ще спестите място и лесно ще я съчетаете с останалото оборудване. Ако е в средата, ще придаде на банята изключителна атрактивност. Но изисква повече пространство и променя цялостната концепция за обзавеждането.

Каква да е формата ѝ

Модерните душ кабини са изключително разнообразни като дизайн, форми, размери и функционалност. Най-предпочитани са ъгловите. Много ефектни са моделите за монтиране в средата на банята. Можете да изберете квадратна или правоъгълна, скосена, заоблена, овална; стъклото винаги е най добрият избор, то може да бъде прозрачно, матирано, а също така и с директен керамичен печат върху него. Това е нова технология която позволява да изобразим на практика всичко върху вашата душ кабина или интериорна врата.

Под

Много е важно как изглежда, пасва ли добре на кабината, но още по-важно е коритото да е от материал, който не се хлъзга.

Размерите

Те зависят от мястото, на което ще я монтирате, но все пак – дори най-едрият от членовете на семейството Ви трябва да се къпе в нея удобно.

Обков

Това са укрепващите елементи в една душ кабина, панти, дръжки, съпорт елементи, които трябва да са с изключително високо качество на материала и изработката! Моля питайте преди да си поръчате душ кабина за произхода на обкова.